Budgethelmen beschikt over het Webshop Keurmerk

 
     ACHTERAF BETALEN      GRATIS BEZORGD € 50,-      100% VEILIG WINKELEN        KLANTENSERVICE
Integraalhelmen
Sorteer op: 


 • Nau Classica

  Normale prijs: €79,95

  Voordeelprijs: €69,95

 • MT Blade Raceline black/orange

  Normale prijs: €99,95

  Voordeelprijs: €79,00

 • MT Blade Super-R white

  Normale prijs: €99,95

  Voordeelprijs: €79,00

 • LS2 FF358 Concept zilver

  Normale prijs: €119,00

  Voordeelprijs: €109,95

Integraalhelmen
Sorteer op: 


Integraalhelm

Een integraalhelm is een helm die het gehele hoofd, inclusief de kin, bedekt. Daarmee biedt de integraalhelm de beste bescherming van alle helmen. Dit type helm is daardoor uitermate geschikt voor de motorrijder die de snelweg op moet. Bij een val of ongeluk kan een integraalhelm de schade aan het hoofd aanzienlijk beperken. Daar komt nog bij dat integraalhelmen een uitstekende bescherming bieden tegen wind, kou en regen. Tot slot zorgt het aerodynamische design van de helmen voor extra snelheid op de motor. Nadeel van de integraalhelm is het beperkte zicht rondom; dit is een stuk minder in vergelijking met andere, meer 'open' helmen.

Veiligheid en de kwaliteit van het gebruikte materiaal zijn de belangrijkste vereisten voor een goede motorhelm. Alle integraalhelmen op Budgethelmen.nl zijn voorzien van het zogenaamde ECE-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat de helm voldoet aan de veiligheidscriteria binnen de Europese wetgeving.

Voor brildragers is een systeemhelm wellicht een beter alternatief dan de integraalhelm, die als oncomfortabel kan worden ervaren. Desalniettemin bestaan er integrale ontwerpen die rekening houden met brildragers en een uitsparing voor brillenpootjes hebben.

Integraalhelmen tegen een scherpe prijs

Op Budgethelmen.nl vind je al een mooie en veilige integraalhelm voor slechts 50 euro. Wij hebben een ruim aanbod en een keuze uit verschillende topmerken. We hebben het je makkelijk gemaakt de juiste helm te vinden. Met behulp van ons zoekfilter kun je je wensen specificeren op basis van prijsklasse, maat, merk en kleur. Daarnaast kun je kiezen uit honderden unieke designs en prints. Naast helmen hebben wij een goed assortiment accessoires zoals motorsloten en motorhandschoenen.

Wanneer je niet precies meet welke maat helm je moet hebben - wat we ons goed kunnen voorstellen - dan kun je gebruik maken van de handige maattabel op onze site. Met behulp van deze tabel kun je gemakkelijk je eigen maat bepalen. Nog steeds onzeker? Als je liever de helm wilt passen voordat je overgaat tot aanschaf, dan kun je een afspraak bij ons maken en langskomen in onze showroom in Amsterdam. We helpen je graag de juiste helm te vinden. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met onze klantenservice: 020 - 7600 807. Dit nummer kun je ook bellen als je andere vragen hebt over onze producten en diensten. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 17.00.

Veilig, makkelijk, goedkoop

Op Budgethelmen.nl kun je veilig en gemakkelijk de integraalhelm naar jouw keuze bestellen. Betalen kan met iDeal of Paypal - twee betrouwbare betaalmethodes. Ook kun je ervoor kiezen achteraf te betalen. Mocht je niet tevreden zijn met de geleverde helm dan kun je deze zonder opgaaf van reden aan ons retourneren. Doe je dit binnen 14 dagen, dan wordt het volledige bedrag op je rekening teruggestort. Onze laatste actie: bestellingen van meer dan 50 euro worden binnen Nederland gratis verstuurd. Je hoeft dan dus geen verzendkosten te betalen.  

Betaalmogelijkheden budgethelmen

© Copyright BUDGETHELMEN 2017