Budgethelmen beschikt over het Webshop Keurmerk

 
     ACHTERAF BETALEN      GRATIS BEZORGD € 50,-      100% VEILIG WINKELEN        KLANTENSERVICE

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kinderhelm

Als je je kinderen meeneemt op een ritje met je motor of scooter is het belangrijk dat zij een kinderhelm dragen. Kinderen zijn kwetsbaar en je wilt ze ook als ze achterop de scooter of motor zitten optimale bescherming bieden. Je wilt dan natuurlijk wel een kinderhelm van goede kwaliteit: de veiligheid staat immers voorop. Alle kinderhelmen op Budgethelmen.nl zijn voorzien van het ECE-keurmerk. Zo weet je zeker dat je veilig met je kinderen de weg op kunt.

Kinderhelmen tegen de laagste prijs

Op kwaliteit wil je niet bezuinigen. Maar kwaliteit hoeft gelukkig niet per se duur te zijn. Op Budgethelmen.nl koop je een kinderhelm met ECE-keurmerk altijd tegen de laagste prijs. Wij verkopen al mooie en veilige kinderhelmen vanaf 60 euro. We hebben kinderhelmen in alle kleuren, ontwerpen en maten.  Bovendien verkopen we alleen helmen van de allerbeste merken. We hebben helmen van verschillende types:

  • Integraalhelmen
  • Kinderhelm motor
  • Systeemhelmen
  • Crosshelmen
  • Kinderhelm scooter
  • Jethelmen

Voor zowel jongens als meisjes hebben we leuke helmen. Kinderen willen er immers ook graag leuk uit zien als ze achterop de motor zitten! Speciaal voor de jongens hebben we helmen met een stoere look en voor de meisjes hebben we bijvoorbeeld kinderhelmen in de aanbieding met een fleurig bloemenpatroon op de helmschaal.

Voor de allerkleinsten hebben we helmen in de maat XXXS. Voor de al wat oudere kinderen hebben we helmen tot maat XXL in ons assortiment. Als je niet precies weet welke maat je voor kinderen moet hebben: op onze site vind je een handige maattabel. Met behulp van deze maattabel kun je gemakkelijk zelf bepalen welke maat je nodig hebt. Mocht je toch nog twijfelen, dan kun je altijd een afspraak bij ons maken om langs te komen in onze showroom in Amsterdam. Daar kan de kinderhelm gepast worden en weet je zeker dat je de juiste maat te pakken hebt. Draagcomfort is immers ook belangrijk, zeker voor kinderen. Een helm moet lekker zitten!

Bestel je kinderhelm veilig en eenvoudig op Budgethelmen.nl

Op onze site kun je 100 % veilig winkelen. We maken gebruik van betrouwbare betaalmethodes als iDeal en Paypal. Daarnaast is het mogelijk na de levering van je bestelling de meegeleverde factuur aan ons te voldoen. Ben je toch niet helemaal tevreden over de geleverde kinderhelm? Geen zorgen! Als je de helm binnen 14 dagen na bezorging aan ons retourneert, krijg je het volledige bedrag terug. Je hoeft daarbij geen reden voor het terugsturen op te geven. Ook mooi: over al onze helmen hoef je geen verzendkosten te betalen.

Heb je nog vragen over ons assortiment? Heb je problemen bestellen? Of wil je een afspraak maken en naar onze showroom komen in Amsterdam? Bel dan onze klantenservice op 020 - 7600 807. We helpen je graag de juiste helm te vinden, ook voor je kind!  

Betaalmogelijkheden budgethelmen

© Copyright BUDGETHELMEN 2017