Budgethelmen beschikt over het Webshop Keurmerk

Ruilen & Retourneren

 

Retourbeleid

Als particulier heb je het recht om het bij ons bestelde product binnen 14 dagen na aankoop te retourneren of te ruilen. Het bestelde product dient hiervoor ongebruikt, onbeschadigd, en, indien mogelijk,  voorzien van alle labels en een onbeschadigde verpakking terug te worden gezonden naar onze klantenservice. 

Na ontvangst controleren wij het product op beschadigingen en of het niet gebruikt is (gebruikte of beschadigde artikelen worden niet retour genomen) en nemen we de retourzending in behandeling.

Ga als volgt te werk:

 • Vul ons retourformulier in.
 • Verpak het te retourneren artikel in een beschermde verpakking. Indien het product is geleverd in een doos of bijzondere hoes, verzend je de originele verpakking in deze staat terug.
 • Voeg het ingevulde retourformulier bij en stuur de zending gefrankeerd naar het onderstaande adres:

  Safeshore eCommerce
  Nieuw Zeelandweg 7
  1045 AL AMSTERDAM
   
 • Na ontvangst nemen we de retourzending in behandeling en storten we het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen terug.

 

Ruilen

Als je je ontvangen product(en) wenst te ruilen, dan kan je op het retourformulier aangeven welk product je wenst te ontvangen. Een andere (snellere) optie is het gewenste product door middel van een nieuwe bestelling te bestellen op de website. Het eerder ontvangen product kan je dan terugzenden, hiervan ontvang je dan het aankoopbedrag terug. 


Garantie

Neem in geval van garantie eerst contact met ons op via het contactformulier of op telefoonnummer 020-760 0807. Na goedkeuring volg je de hierboven bij 'Retourbeleid' genoemde stappen, waarbij je in het retourformulier een duidelijke omschrijving geeft van het gebrek of defect.

 

Afkoelingsperiode

Voordeelhelmen.nl biedt je in het kader van de wet Kopen op afstand de mogelijkheid het gekochte product binnen een afkoelingsperiode van 14 dagen te retourneren. Het gekochte product dient bij voorkeur en indien mogelijk in onbeschadigde verpakking, inclusief alle toebehoren teruggezonden te worden.


Betaalmogelijkheden budgethelmen

© Copyright BUDGETHELMEN 2017