Budgethelmen beschikt over het Webshop Keurmerk

 
     ACHTERAF BETALEN      GRATIS BEZORGD € 50,-      100% VEILIG WINKELEN        KLANTENSERVICE
Systeemhelmen
Sorteer op: 


 • MT Coyote Antraciet

  Normale prijs: €99,95

  Voordeelprijs: €79,95

 • MT Coyote Matzwart

  Normale prijs: €99,95

  Voordeelprijs: €79,95

 • MT Coyote Zwart

  Normale prijs: €99,95

  Voordeelprijs: €79,95

 • Demm Systeemhelm mat antraciet

  Normale prijs: €129,95

  Voordeelprijs: €89,95

 • AWAX Systeem Glanszwart

  Normale prijs: €129,95

  Voordeelprijs: €99,95

 • AWAX Systeem Fluor

  Normale prijs: €129,00

  Voordeelprijs: €99,95

 • AWAX Systeem Glanswit

  Normale prijs: €129,95

  Voordeelprijs: €99,95

 • Beon B700 fluor

  Normale prijs: €139,00

  Voordeelprijs: €119,95

 • Beon B700 matzwart

  Normale prijs: €139,00

  Voordeelprijs: €119,95

Systeemhelmen
Sorteer op: 


Systeemhelm

Een systeemhelm kun je zien als een combinatie tussen een integraalhelm en een jethelm. Doordat je het kinstuk kunt opklappen zijn systeemhelmen zowel te gebruiken op de snelweg als in de stad. Dit maakt de systeemhelm uitermate geschikt voor de motorrijder die veel van omgeving verandert. Rijd je bijvoorbeeld door de stad en is het mooi weer? Dan kun je het kinstuk omhoog klappen. Maar moet je de snelweg op, dan gebiedt de veiligheid het kinstuk weer naar beneden te klappen. Bijkomend voordeel van de systeemhelm is dat het gezicht bereikbaar blijft in het ongelukkige geval van een ongeval. Bij een integraalhelm is dit al een stuk lastiger. Een ander punt dat de systeemhelm voor heeft op de integraalhelm is het comfort voor de brildrager: deze kan de helm gemakkelijker op- en weer afzetten.

Systeemhelm: veilig en voordelig

Alle systeemhelmen die we aanbieden op Budgethelmen.nl zijn voorzien van het zogenaamde ECE-keurmerk. Dit betekent dat onze helmen voldoen aan de veiligheidseisen die aan helmen gesteld worden door de Europese Commissie.

Veiligheid heeft waar het op helmen aankomt natuurlijk prioriteit, maar het oog wil ook wat. In het voordeligste geval kunnen beide zaken met elkaar verenigd worden. Onze High Visibility helmen zijn met hun felle kleuren niet alleen een lust voor het oog, ze zijn door hun goede zichtbaarheid ook nog eens extra veilig.

Ons assortiment systeemhelmen is zeer uitgebreid. Een keuze maken kan daardoor lastig zijn. Gelukkig maken we het je makkelijk je zoektocht te specificeren. Zo kun je de zoekresultaten makkelijk sorteren op basis van prijsklasse, merk, maat en kleur. Naast helmen verkopen wij ook handige accessoires voor op de motor en scooter,

Onze maten variëren van XXS tot XXL. Weet je niet precies welke maat je hebt? Geen nood! Met behulp van onze handige maattabel zie je al snel welke maat op jou van toepassing is. Mocht je toch nog twijfelen en echt zeker willen weten of de systeemhelm naar jouw keuze ook daadwerkelijk past, dan heten we je van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. We helpen je graag de juiste systeemhelm te vinden. Voor het maken van een afspraak bel je met onze klantenservice: 020 - 7600 807. De klantenservice is je ook graag van dienst als je andere vragen of opmerkingen hebt.

De voordelen van het bestellen bij Budgethelmen.nl

Systeemhelmen bestellen? Via onze webshop gaat dat snel, betrouwbaar en eenvoudig. Je kunt betalen met iDeal of Paypal of je kunt ervoor kiezen de factuur achteraf - na levering van de bestelling - aan ons te voldoen. We zullen er alles aan doen je helm binnen drie werkdagen te versturen. Mocht je na het ontvangen van de bestelling toch niet helemaal tevreden zijn, dan kun je de helm aan ons retourneren. We storten het volledige bedrag weer op je rekening terug. Voor bestellingen binnen Nederland hoef je over een bedrag hoger dan 50 euro bovendien geen verzendkosten te betalen. Voor de voordeligste helmen moet je dus op Budgethelmen.nl zijn!

 

Betaalmogelijkheden budgethelmen

© Copyright BUDGETHELMEN 2017